wat houdt het in?

Kraamzorg

Kraamzorg Inie-minie

Gefeliciteerd met je zwangerschap

Wat een bijzondere tijd. Er komt van alles op je af en er gebeurt lichamelijk en psychisch heel veel met je. Probeer van deze mooie en spannende tijd te genieten.

De kraamtijd is een van de mooiste momenten van je leven. En draait volledig om jou, je baby en jullie gezin. Als kraamverzorgster is het mijn taak om jullie zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Zo let ik op de gezondheid van moeder en baby en rapporteer ik indien nodig aan de verloskundige of arts.

Een van de belangrijkste taken is de verzorging van de moeder en de baby en het geven van voorlichting over bijvoorbeeld borstvoeding en het beantwoorden van vragen van de ouders.

Als kraamverzorgster vind ik het belangrijk om met het gezin mee te gaan, te kijken waar de behoeftes liggen en wat de wensen zijn. Om er samen zo een relaxt mogelijke kraamperiode van te maken.

Ik beschik over veel kennis op het gebied van babyverzorging. Daarmee probeer ik het zelfvertrouwen van de nieuwe ouders te versterken en te vergroten. Tevens doe ik lichte huishoudelijke werkzaamheden, ontvang het bezoek en verzorg zo nodig de overige gezinsleden.

Mocht je vragen hebben, twijfel niet om contact op te nemen.

Liefs, Nadia

 

Via onderstaande knop kan je je aanmelden bij Kraamzorg Inie-minie.