Know More

Reviews

Plaats een review

Nieuwste reviews

You are the best

april 1, 2024

Ik zat last minute zonder kraamhulp, Nadia wilde gelijk tijd maken terwijl ze het ook druk had. Dankzij haar hebben we toch alle controles van de baby kunnen uitvoeren en lukt het super goed met borstvoeding door de tips die ze heeft gegeven. Heel erg bedankt Nadia!

Sophie

Kraamweek gered door Nadia

februari 22, 2024

Nadia heeft ons gered van de eerste twee dagen na de bevalling. We hadden namelijk in het begin een andere bureau geregeld, maar die kwamen alleen 1 uur per dag (einde middag). We wisten geen raad, aangezien dit onze eerste kind was. Uiteindelijk heeft de verloskundige Nadia voorgesteld. Alhamdullah is onze kraamweek hierdoor perfect en fantastisch gelopen, met veel informatie, tips, hulp en liefde.

Ghufran

Liefdevolle kraamweek

december 31, 2023

Wij zijn Nadia enorm dankbaar voor de geweldige kraamweek die we hebben gehad. Haar positieve energie elke ochtend, zorgde ervoor dat wij onze dag goed konden opstarten. Zij heeft ons veelal praktische tips kunnen geven o.a. over borstvoeding en de verzorging van de baby. Ondertussen pakte ze heel veel dingen zelf op in het huis en vermaakte zij onze andere kind ook, zodat wij alle rust konden krijgen die wij nodig hadden. Nogmaals bedankt!

Ikram

We hadden niet beter kunnen wensen

november 30, 2023

Wij hadden niemand beter kunnen wensen dan Nadia. Ze is duidelijk iemand die enorm geniet van kinderen (jong en oud) en met een aanstekelijke vrolijkheid de rest van het huis op sleeptouw neemt. Ook de uitvoerige ervaring komt duidelijk naar voren in hoe ze dingen aanpakt en uitlegt. Denk hierbij aan goede praktische tips over borstvoeding (ondanks onze eerdere ervaring alsnog erg nuttig), de mate waarin ze overal op voorbereid lijkt te zijn, en dat ze duidelijk prioriteiten kan stellen tussen wat wel en niet belangrijk is tijdens een kraamweek. De fysieke en mentale ondersteuning voor alle leden in het huishouden heeft ervoor gezorgd dat wij oprecht niet doodop waren na de eerste week. Nadia is van een totaal ander kaliber kraamverzorgster dan wij hebben ervaren bij onze eerste baby en wat wij om ons heen hebben gehoord van anderen. Kortom, Nadia is een enorme aanrader voor een goede start!

Anne-Sophie

Goed in haar vak

november 9, 2023

Lieve dame voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Goeie ervaring en bagage. Ze dacht niet alleen aan mijn baby en ik, maar ook aan mijn andere kindjes. Een hart van goud!

Mounia