Know More

Over Mij

kraamzorg inie-minie

Nadia

Nadia

Mijn naam is Nadia Oukhattou / El Azzouzi, moeder van 6 kinderen (3 jongens en 3 meisjes) waaronder een tweeling. En inmiddels ook trotse oma van mijn eerste kleinkind. Zelf ben ik ook opgegroeid in een groot gezin. Al van jongs af aan ben ik dol op baby’s en haal ik voldoening uit het zorgen voor anderen. De kraamzorg is mij dan ook op het lijf geschreven. Als ervaringsdeskundige, zowel persoonlijk als professioneel, deel ik graag mijn ervaringen en adviezen waar het nodig is.

In 2022 ben ik mijn eigen kraamzorgbureau begonnen. Na jaren vol passie en liefde in loondienst te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe stap. Door voor mezelf te gaan werken, is het mogelijk om de zorg persoonlijker aan te pakken. Zo maak ik voordat de zorg begint persoonlijk contact met het gezin, leren we elkaar kennen en bespreken we alle wensen en behoeftes.

Ik ben flexibel, heb een multiculturele achtergrond en kan me snel aanpassen aan andere situaties. Mijn specialiteiten zijn o.a. ondersteuning bij borstvoeding, huilbaby’s, prematuren, begeleiding bij tweelingen en pedagogische ondersteuning.

Wat ik mijn cliënten wil geven is zorg, ondersteuning, instructie en voorlichting aan de moeder, partner en kind. Daarnaast is de zorg om rust te creëren, zodat het geestelijk en fysiek herstel van de kraamvrouw wordt bevorderd en iedereen kan wennen aan het nieuwe kindje binnen het gezin. Nadat ik een kraamweek heb afgesloten en ik een tevreden gezin achterlaat, geeft dit mij voldoening en trots.

KCKZ

Kraamzorg Inie-minie werkt volgens de protocollen van Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ).

Meertalig

Kraamzorg is mogelijk in het Nederlands, Engels en/of Arabisch.

Geschoold

Ik volg met regelmaat cursussen om mezelf bij te scholen op het gebied van kraamzorg.

Wat ben ik blij dat ik Nadia heb gehad als kraamverzorgende. Ik heb veel aan haar gehad. Ze is heel behulpzaam, zorgzaam en kon ook goed opschieten met mijn overige kinderen.